Hva er en influencer og hvorfor vil jeg bli det!?

Jeg er mamma til et barn med ekstra utfordringer, noe som for han gir han noen utfordringer i dagliglivet. Jeg vil gi barnet mitt både selvtillit og nødvendig verktøy som han trenger for å klare seg i voksenlivet, på egne premisser, men for å greie å gi han dette trenger også jeg hjelp. Ved å dele vår historie og mine erfaringer ønsker jeg med dette å kunne bidra til at andre lettere kan finne fram i mylderet av informasjon, rettigheter og plikter.

Alene er jeg «bare» en mamma, en rolle som fort kan føles litt overveldende til tider. Gjennom å bli en stemme, eller en såkalt influencer, påtar jeg meg et samfunns-oppdrag med å prøve å hjelpe andre familier i samme situasjon. Her kan du finne råd og tips, men ikke minst få innspill om man føler seg litt rådvill og usikker.

Livet fra høyden

2 Replies to “Hva er en influencer og hvorfor vil jeg bli det!?”

  1. Hei. Du er en influencer du. Følger deg i sossiale medier .Samfunnet trenger sånne som deg. Vi var heldige og fikk barn som ikke har spesielle behov.Føler vi kjenner deg da vi var naboer en gang 😀 Stå på….

    1. Takk for gode ord Roger! 🙂
      Men for noen flotte mennesker dere selv er! Åpne, gjestfrie og hjertevarme med flotte barn, som merkelig nok har blitt voksne med egne barn. Tiden går så altfor fort! Vi har mange gode minner som deres naboer og spesielt Martin får enda stjerner i øynene når han snakker om Jannicke. Vi savnet dere da dere flyttet, så da vi flyttet selv var det liksom ikke så ille likevel <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.