Om oss

Maja Hassel

Jeg er autorisert Omsorgsarbeider med etterutdanning i psykiatri og har flere års arbeidserfaring innenfor det kommunale helsevesenet, hovedsakelig innen geriatri.

Etterhvert begynte interessen for organisasjonsarbeid å ta større plass, og det ble med tiden klart at det å arbeide i ulike interesseorganisasjoner, med fokusområder innenfor mine interessefelt, gav meg større handlingsrom og personlige vekstvilkår som menneske. På denne måten kunne jeg være med på bidra til å utgjøre en forskjell for andre. Som ung idealist trodde jeg at jeg kunne redde verden. Nå har jeg moderert meg til å glede meg over det å kunne hjelpe enkeltmennesker der de er, familiene deres og være med på å sette agenda og fokus på tema som berører flere.

I tillegg møtte jeg min mann som har en glødende interesse for levende historie. Jeg ble etterhvert en del av den den uttrykksformen det er å «reise i tid» og begynte å bruke min erfaring og kompetanse innenfor arrangement og events jeg har hatt i de ulike stillingene jeg har vært ansatt i og hjulpet til der det har vært behov. Etterhvert fikk jeg flere oppdrag og forespørsler, så nå er jeg glad for å kunne dele av min erfaringer og med dette tilby mine kunder og samarbeidspartnere bistand innenfor det å arrangere større eller mindre arrangement og events. Jeg tilbyr kurs hvor jeg holder foredrag selv, eller samarbeider med andre for å tilby et kurs med interessant og lærerikt innhold innenfor ulike tema.

Som voksen, tok jeg etterutdanning i organisasjon og ledelse, samt prosjektledelse, noe som mange måter har satt to streker under svaret i forhold til hva jeg ønsker å bruke tiden min på.

Livet har i tillegg gitt meg noen lærdommer og erfaringer som har latt meg vokse og utvikle meg som mor og medmenneske, men også hvordan jeg ser på meg, andre og samfunnet vi lever i. Det er tungt å navigere seg igjennom en jungel av rettigheter og plikter når man såvidt har hodet over vann selv. Da er det godt å vite at man ikke er alene og at andre har gått veien før deg og kan hjelpe. En av mine fanesaker er å kunne spre kunnskap, medmenneskelighet og håp der det er et behov i alt jeg gjør.

Ta kontakt, så kan vi ta en prat om hva vi kan samarbeide om i framtiden.

Jeg har flere samarbeidspartnere som er med på å bidra til at du kan få nettopp det du ønsker deg av innhold når vi samarbeider om et prosjekt.

Gleder meg til å høre i fra deg!